Ontdek een ware fietshemel

Portes du soleil is een paradijs voor de geoefende en beginnende mountainbiker. Met haar 650km uitgezette routes is dit gebied een van de grootste ter wereld.

Zoek naar het avontuur

Parapente? Via Ferrata? Raften? Canyoning? Fantasticable? Er zijn tal van avontuurlijke sporten te vinden in de bergen. Ga ervoor, als u durft. Doe wel een helm op!

Bezoek authentieke bergdorpjes

In de directe omgeving van La Chapelle d’Abondance, vindt u meerdere leuke bergdorpjes die een bezoekje waard zijn. Gedurende de zomer worden daar regelmatig antiekmarkten en vide-greniers georganiseerd.

In de zomer verwelkomen wij u graag bij Résidence La Joly – ChaletYap!

Midden in Portes du Soleil is de omgeving ‘s zomers een walhalla voor mountainbikers, wandelaars, vissers, zwemmers en rustzoekers. Ook voor families met kinderen is het een ideale omgeving voor een actieve vakantie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes zoals naar het meer van Genève, het historische plaatsje Yvoire of een mooie dagtrip naar Chamonix (Mont Blanc).

Een verblijf in één van onze comfortabele, schone, volledig ingerichte appartementen staat garant voor een uitstekende zomervakantie.

Het is heerlijk om in de zomer in de bergen te zijn. We verveelden ons absoluut niet, met de vele wandel en fietsroutes (naar Abondance is zeker een aanrader) in de omgeving. Het appartement waar we verbleven was ’s nachts lekker koel, ondanks de hitte overdag.

Maak verrassende uitstapjes

Binnen 60 autominuten van de Résidence zijn verrassend veel leuke uitstapjes te maken.
Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld een dagtrip naar de Mont Blanc, een bezoek aan de zoutmijnen bij Aigle of het museum van Martigny. Ook leuk is een rondvaart-tocht op het meer van Genève, Lausanne & Montreux.

Ontspan in een Thermaalbad

De thermale baden staan bekend om hun ontspannende werking. Laat u meevoeren door heerlijk warm water van 35°C, ontspan in een Hamman, duik in de sneeuwgrot en diverse type sauna’s. Of u laat u lekker verwennen door een masseuse.

Wandelen in de Alpen

De Franse Alpen zijn een schitterend plek voor de beginnende of gevorderde wandelaar. Langs stijle kliffen of door groene weilanden kunt u mooie wandeltochten maken. De Résidence ligt daarnaast erg gunstig gelegen aan de GR-5 wandelroute.

Meer informatie of geïnteresseerd?