Ontdek een ware fietshemel

Portes du soleil is een paradijs voor de geoefende en beginnende mountainbiker. Met haar 650km uitgezette routes is dit gebied een van de grootste ter wereld.

Zoek naar het avontuur

Parapente? Via Ferrata? Raften? Canyoning? Fantasticable? Er zijn tal van avontuurlijke sporten te vinden in de bergen. Ga ervoor, als u durft. Doe wel een helm op!

Bezoek authentieke bergdorpjes

In de directe omgeving van La Chapelle d’Abondance, vindt u meerdere leuke bergdorpjes die een bezoekje waard zijn. Gedurende de zomer worden daar regelmatig antiekmarkten en vide-greniers georganiseerd.

In de zomer verwelkomen wij u graag bij Résidence La Joly. Midden in Portes du Soleil is de omgeving ‘s zomers een walhalla voor mountainbikers, wandelaars, vissers, zwemmers en rustzoekers. U kunt bij ons verblijven in comfortabele, volledig ingerichte appartementen of onze gezellige Bed & Breakfast.

Résidence La Joly is in het jaar 2000 gecreëerd door Cor en Judy Overeem. Na de aankoop van een stuk grond in het bergdorp La Chapelle D’Abondance (Frankrijk) aan de voet van een piste, hebben zij enkele chalets in Oostenrijkse stijl gebouwd. In deze chalets zijn appartementen, B&B-kamers, een eigen ski-shop, gezamenlijke verblijfsruimte met houtkachels en een Grand Café gecreëerd.

La Joly wordt gekenmerkt door een hoge standaard en staat garant voor een uitstekende winter- of zomervakantie.

Het is heerlijk om in de zomer in de bergen te zijn. We verveelden ons absoluut niet, met de vele wandel en fietsroutes (naar Abondance is zeker een aanrader) in de omgeving. Het appartement waar we verbleven was ‘s nachts lekker koel, ondanks de hitte overdag.

Maak verrassende uitstapjes

Binnen 60 autominuten van de Résidence zijn verrassend veel leuke uitstapjes te maken.
Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld een dagtrip naar de Mont Blanc, een bezoek aan de zoutmijnen bij Aigle of het museum van Martigny. Ook leuk is een rondvaart-tocht op het meer van Genève, Lausanne & Montreux.

Ontspan in een Thermaalbad

De thermale baden staan bekend om hun ontspannende werking. Laat u meevoeren door heerlijk warm water van 35°C, ontspan in een Hamman, duik in de sneeuwgrot en diverse type sauna’s. Of u laat u lekker verwennen door een masseuse.

Wandelen in de Alpen

De Franse Alpen zijn een schitterend plek voor de beginnende of gevorderde wandelaar. Langs stijle kliffen of door groene weilanden kunt u mooie wandeltochten maken. De Résidence ligt daarnaast erg gunstig gelegen aan de GR-5 wandelroute.

Meer informatie of geïnteresseerd?