Crêt-Béni

Bij ons voor de deur vindt u een heel gezellig, toegankelijk skigebied met goedkope ski-passen, dat bij uitstek geschikt is voor familie’s.

Ervaren skiërs

De Phantiaz-skilift in het dorp is het startpunt van het gigantische skigebied Les Portes du Soleil met zo’n 680 kilometer aan pistes.

Langlaufen

Bij ons naast de deur beginnen diverse prachtige langlaufroutes. Beweeg langs de Dranse naar de naburige dorpen Châtel en Abondance, geschikt voor ieder niveau en alle langlaufdisciplines.

Résidence La Joly ligt direct aan de sneeuwzekere pistes van het grootste skigebied van Europa, Portes du Soleil, met 680 km aaneengesloten geprepareerde pistes. Het skigebied, op een hoogte van 1100-2500, is geschikt voor ieder niveau en open tot eind april. U skiet door Frankrijk en Zwitserland, een waarlijk spectaculair skigebied, waar je door de bossen nog heerlijke tochten kunt maken.

La Joly wordt gekenmerkt door een hoge standaard en staat garant voor een uitstekende winter- of zomervakantie. Kom langs en geniet van geweldige sneeuwcondities in een betoverende omgeving!

Verblijf in prachtige appartementen

Shuttle-bus

Het gebied wordt ontsloten door een gratis skibus. U kunt bij ons voor de deur opstappen als u uw auto niet wilt gebruiken.

Ontspan in een Thermaalbad

De thermale baden staan bekend om hun ontspannende werking. Laat u meevoeren door heerlijk warm water van 35°C, ontspan in een Hamman, duik in de sneeuwgrot en diverse type sauna’s. Of u laat u lekker verwennen door een masseuse.

Skischool voor volwassenen

Het is zowel mogelijk een groepsles als privé-les te nemen bij de skischool voor de deur. 

Meer informatie of geïnteresseerd?