Crêt-Béni

Bij ons voor de deur vindt u een heel gezellig, toegankelijk skigebied met goedkope ski-passen, dat bij uitstek geschikt is voor familie’s.

Ervaren skiërs

In het ski-gebied is in 2015 miljoenen geïnvesteerd in nieuwe liften, met onder andere een aansluiting vanaf Châtel richting de Linga. Daardoor is het hele gebied nog eenvoudiger te bereiken.

Langlaufen

Bij ons naast de deur beginnen diverse prachtige langlaufroutes. Beweeg langs de Dranse naar de naburige dorpen Châtel en Abondance, geschikt voor ieder niveau en alle langlaufdisciplines.

Résidence La Joly ligt direct aan de sneeuwzekere pistes van het grootste skigebied van Europa, Portes du Soleil, met 680 km aaneengesloten geprepareerde pistes. Het skigebied, op een hoogte van 1100-2500, is geschikt voor ieder niveau en open tot eind april. U skiet door Frankrijk en Zwitserland, een waarlijk spectaculair skigebied, waar je door de bossen nog heerlijke tochten kunt maken.

Résidence La Joly is in het jaar 2000 gecreëerd door Cor en Judy Overeem. Na de aankoop van een stuk grond in het bergdorp La Chapelle D’Abondance (Frankrijk) aan de voet van een piste, hebben zij enkele chalets in Oostenrijkse stijl gebouwd. In deze chalets zijn appartementen, B&B-kamers, een eigen ski-shop, gezamenlijke verblijfsruimte met houtkachels en een Grand Café gecreëerd.

La Joly wordt gekenmerkt door een hoge standaard en staat garant voor een uitstekende winter- of zomervakantie. Kom langs en geniet van geweldige sneeuwcondities in een betoverende omgeving!

We hebben onlangs een weekje geskied in chapelle d’abondance. Prima locatie wat betreft de prijs-kwaliteit. Vriendelijke mensen. Ontbijt was prima. De mogelijkheid om ski’s te huren was ook erg makkelijk. Groot gebied met zeer veel mogelijkheden.
Familie Habold

Verblijf in prachtige appartementen

Shuttle-bus

Het gebied wordt ontsloten door een gratis skibus. U kunt bij ons voor de deur opstappen als u uw auto niet wilt gebruiken.

Ontspan in een Thermaalbad

De thermale baden staan bekend om hun ontspannende werking. Laat u meevoeren door heerlijk warm water van 35°C, ontspan in een Hamman, duik in de sneeuwgrot en diverse type sauna’s. Of u laat u lekker verwennen door een masseuse.

Skischool voor volwassenen

Het is zowel mogelijk een groepsles als privé-les te nemen bij de skischool voor de deur. 

Meer informatie of geïnteresseerd?