De modernste materialen

Het gemak van een eigen werkplaats

Exclusief voor onze eigen gasten, bieden wij een verhuurservice in onze ski-shop. U wordt geadviseerd door Cor en zijn team, en hij is een gediplomeerde wintersportspecialist. U kunt bij ons de nieuwste materialen huren tegen de laagste prijzen.

Behalve de carve-ski’s, hebben wij ook de pro-ski’s van onder andere de merken Salomon Equipe, Völkl, Rossignol, etc. Ook verhuren wij snowboards, kinder-sets, raquettes, helmen etc. Alle materialen worden door ons vakkundig afgesteld, geslepen en gewaxt. Veiligheid voor alles!

Voor de kinderen hebben we gratis sleetjes beschikbaar.

Dit is exclusief voor onze eigen gasten en als u wilt kunt u tegen bijbetaling snel van materiaal wisselen. Geen gesleep met ski’s, geen extra kosten voor onderhoud en alle comfort en veiligheid bij La Joly in huis.

Uiteraard moet u een reisverzekering afsluiten om het risico van breuk of schade van de gehuurde materialen af te dekken. Ook verzekert u zich daarmee tegen de eventuele extra ziekte-, en transportkosten.

Door de snelle wax onder onze ski’s, vlogen we op de piste iedereen voorbij. Ook de prijzen vielen ons vergeleken met de omliggende sportzaken ontzettend mee! Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Janssen

Verhuurprijzen per week

Kinder ski set compleet v.a. € 75,- Langlauf set v.a. € 45,-
Volwassen ski set compleet v.a. € 90,- Raquettes v.a. € 40,-
Ski set pro (Salomon Equipe) v.a. € 125,- Skibinding afstellen v.a. € 12,50
Skischoenen v.a. € 45,- Ski’s waxen v.a. € 7,50
Snowboard set compleet v.a. € 90,- Snowblades v.a. € 35,-